Catering Wielkanocny

Zupy

  1. ŻUREK NA WĘDZONCE Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ – 36 ZŁ/1L
  2. BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM – 36 ZŁ/1L
  3. KREM Z BURAKA Z KOZIM SEREM – 40 ZŁ/1L
  4. FLAKI WOŁOWE – 42 ZŁ/1L

Przystawki

  1. ROLADKI Z CUKINII – 25 ZŁ/10 SZT.
  2. FARSZ DO JAJEK ŁOSOSIOWY/PIECZARKOWY/Z SZYNKĄ – 16 ZŁ/200G
  3. PASZTET TRADYCYJNY – 32 ZŁ/0,5 KG
  4. PASZTET Z SELERA Z CZARNĄ SOCZEWICĄ
    I KONFITURĄ Z CEBULI – 28 ZŁ/0,5 KG
  5. PASZTET DROBIOWY Z GALARETKĄ ŻURAWINOWĄ – 32 ZŁ/0,5 KG
  6. SCHAB PIECZONY Z MAJERANKIEM – 34 ZŁ/0,5 KG
  7. KARKÓWKA PIECZONA Z TYMIANKIEM – 34 ZŁ/0,5 KG
  8. SCHAB PO WARSZAWSKU – 45 ZŁ/0,5 KG
  9. ROLADA Z ŁOSOSIA Z FARSZEM KREWETKOWYM – 66 ZŁ/0,5 KG
  10. ZIMNE NÓŻKI W GALARECIE – 32 ZŁ/0,5 KG
  11. TYMBALIKI DROBIOWE – 29 ZŁ/0,5 KG
  12. ROLADA Z KURCZAKA PO STAROPOLSKU Z ĆWIKŁĄ – 34 ZŁ/0,5 KG
  13. MARYNOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA – 41 ZŁ/0,5 KG
  14. SCHAB WĘDZONY – 38 ZŁ/0,5 KG
  15. BOCZEK WĘDZONY – 38 ZŁ/0,5 KG
  16. BOCZEK PIECZONY – 35 ZŁ/0,5 KG

Dania główne

  1. PIECZONA BIAŁA KIEŁBASA Z ROZMARYNEM I CEBULĄ – 16 ZŁ/200 G
  2. ROLADKI Z INDYKA Z GRZYBAMI W LIŚCIACH PORA – 32 ZŁ/1 PORCJA
  3. ŻEBERKA DUSZONE W KAPUŚCIE Z POMIDORAMI – 31 ZŁ/1 PORCJA
  4. GOLONKA GOTOWANA W PIWIE – 29 ZŁ/1 PORCJA
  5. KACZKA PIECZONA W SOSIE ŻURAWINOWYM – 41 ZŁ/1 PORCJA
  6. ROLADKA Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ ZE SZPINAKIEM
    W SOSIE Z PIECZONEGO CZOSNKU – 32 ZŁ/1 PORCJA
  7. ZRAZY WIEPRZOWE Z BOCZKIEM I GRZYBAMI – 23 ZŁ/1 PORCJA
  8. PIEROGI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, CHRZANEM I MAJERANKIEM – 35 ZŁ/1 KG
  9. PIEROGI Z PODROBAMI, KASZĄ GRYCZANĄ I KARMELIZOWANĄ CEBULKĄ – 32 ZŁ/1 KG
  10. PIEROGI Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM NA CIEPŁO – 40 ZŁ/1KG
  11. PIEROGI CHŁOPSKIE Z ZIEMNIAKAMI, KIEŁBASĄ I CEBULĄ  – 33 ZŁ/1 KG
  12. KOTLECIKI Z CIECIORKI, NATKA PIETRUSZKI, SOS TZATZIKI – 19 ZŁ/2 SZT. (200G)
  13. BURACZKI ZASMAŻANE – 23 ZŁ/1 KG
  14. KAPUSTA ZASMAŻANA Z KMINKIEM I WĘDZONKĄ – 26 ZŁ/1 KG
  15. KOPYTKA – 26ZŁ /1KG
  16. KLUSKI ŚLĄSKIE – 26 ZŁ/1 KG

Desery

  1. SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ Z MUSEM MALINOWYM – 160 ZŁ/1 SZT.
  2. ROLADA MAKOWA Z BAKALIAMI – 59 ZŁ/1 SZT.
  3. MAZUREK – 38 ZŁ/1 SZT.
  4. BABKA WIELKANOCNA Z LUKREM – 38 ZŁ/1 SZT.
  5. DESER CHAŁWOWY – 160 ZŁ/1 SZT.