Catering Wielkanocny
Zupy
- ŻUREK NA WĘDZONCE Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ – 36 ZŁ/1L
- BARSZCZ BIAŁY Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM – 36 ZŁ/1L
- KREM Z BURAKA Z KOZIM SEREM – 40 ZŁ/1L
- FLAKI WOŁOWE – 42 ZŁ/1L
Przystawki
- ROLADKI Z CUKINII – 25 ZŁ/10 SZT.
- FARSZ DO JAJEK ŁOSOSIOWY/PIECZARKOWY/Z SZYNKĄ – 16 ZŁ/200G
- PASZTET TRADYCYJNY – 32 ZŁ/0,5 KG
- PASZTET Z SELERA Z CZARNĄ SOCZEWICĄ
I KONFITURĄ Z CEBULI – 28 ZŁ/0,5 KG - PASZTET DROBIOWY Z GALARETKĄ ŻURAWINOWĄ – 32 ZŁ/0,5 KG
- SCHAB PIECZONY Z MAJERANKIEM – 34 ZŁ/0,5 KG
- KARKÓWKA PIECZONA Z TYMIANKIEM – 34 ZŁ/0,5 KG
- SCHAB PO WARSZAWSKU – 45 ZŁ/0,5 KG
- ROLADA Z ŁOSOSIA Z FARSZEM KREWETKOWYM – 66 ZŁ/0,5 KG
- ZIMNE NÓŻKI W GALARECIE – 32 ZŁ/0,5 KG
- TYMBALIKI DROBIOWE – 29 ZŁ/0,5 KG
- ROLADA Z KURCZAKA PO STAROPOLSKU Z ĆWIKŁĄ – 34 ZŁ/0,5 KG
- MARYNOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA – 41 ZŁ/0,5 KG
- SCHAB WĘDZONY – 38 ZŁ/0,5 KG
- BOCZEK WĘDZONY – 38 ZŁ/0,5 KG
- BOCZEK PIECZONY – 35 ZŁ/0,5 KG
Dania główne
- PIECZONA BIAŁA KIEŁBASA Z ROZMARYNEM I CEBULĄ – 16 ZŁ/200 G
- ROLADKI Z INDYKA Z GRZYBAMI W LIŚCIACH PORA – 32 ZŁ/1 PORCJA
- ŻEBERKA DUSZONE W KAPUŚCIE Z POMIDORAMI – 31 ZŁ/1 PORCJA
- GOLONKA GOTOWANA W PIWIE – 29 ZŁ/1 PORCJA
- KACZKA PIECZONA W SOSIE ŻURAWINOWYM – 41 ZŁ/1 PORCJA
- ROLADKA Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ ZE SZPINAKIEM
W SOSIE Z PIECZONEGO CZOSNKU – 32 ZŁ/1 PORCJA - ZRAZY WIEPRZOWE Z BOCZKIEM I GRZYBAMI – 23 ZŁ/1 PORCJA
- PIEROGI Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, CHRZANEM I MAJERANKIEM – 35 ZŁ/1 KG
- PIEROGI Z PODROBAMI, KASZĄ GRYCZANĄ I KARMELIZOWANĄ CEBULKĄ – 32 ZŁ/1 KG
- PIEROGI Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM NA CIEPŁO – 40 ZŁ/1KG
- PIEROGI CHŁOPSKIE Z ZIEMNIAKAMI, KIEŁBASĄ I CEBULĄ – 33 ZŁ/1 KG
- KOTLECIKI Z CIECIORKI, NATKA PIETRUSZKI, SOS TZATZIKI – 19 ZŁ/2 SZT. (200G)
- BURACZKI ZASMAŻANE – 23 ZŁ/1 KG
- KAPUSTA ZASMAŻANA Z KMINKIEM I WĘDZONKĄ – 26 ZŁ/1 KG
- KOPYTKA – 26ZŁ /1KG
- KLUSKI ŚLĄSKIE – 26 ZŁ/1 KG
Desery
- SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ Z MUSEM MALINOWYM – 160 ZŁ/1 SZT.
- ROLADA MAKOWA Z BAKALIAMI – 59 ZŁ/1 SZT.
- MAZUREK – 38 ZŁ/1 SZT.
- BABKA WIELKANOCNA Z LUKREM – 38 ZŁ/1 SZT.
- DESER CHAŁWOWY – 160 ZŁ/1 SZT.